Låna med Betalningsanmärkning - Allt om lån trots betalningsanmärkningarA--0A-EX - EX - U2-0

Låna pengar från en vän

Låna pengar från en vän

Ifall du inte behöver låna alltför mycket pengar kan det vara ett bra alternativ att låna pengar av en vän om du tidigare fått betalningsanmärkning. Att låna av vänner kan dock vara vanskligt eftersom er vänskap kan förstöras och resultera i djupa livslånga sår om du inte kan betala tillbaka lånet i tid.

Ta därför lån endast av vänner eller kompisar när du är 100% säker på att du kommer kunna betala tillbaka lånet. Ifall du är det minsta tveksam att kunna betala tillbaka lånet är det till och med bättre att ta ett jättedyrt SMS-lån är att förstöra er vänskap. Bäst är förstås att inte låna alls om du har en betalningsanmärkning utan vänta med utgiften till dessa att du sparat ihop pengarna.

H-EX - EX - U2-1

Summor att låna med Betalningsanmärkning

Nedan hittar du alla belopp som du kan ta lån på ifall du tidigare fått en betalningsanmärkning. Det gäller dock att du är skuldfri hos kronofogden nu för att beviljas ett nytt lån.

I-EX - EX - U2-2

Längd på lånen

Här kan du se marknadens alla lån för på lånetider från 15 dagar upp till 3 månader som du kan ansöka om. Det finns längre återbetalningstider på sms-lån men dessa ska du undvika eftersom de är mycket dyra. När du trycker på någon av knapparna kommer du direkt till Sveriges bästa sms-lån för beloppet.

I-EX - EX - U2-3

Låna med Betalningsanmärknings långivare

Ifall du klickar på någon av långivarna nedan visas direkt vilka villkor dessa låneföretag har när du med tidigare betalningsanmärkningar tar ett lån hos dem och hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer info om att låna med betalningsanmärkningar

Mer intressant om att ta sms-lån, snabblån, mobillån eller mikrolån trots tidigare betalningsanmärkningar.Meny - Låna med Betalningsanmärkning
Till förstasidan på www.lana-pengar-med-betalningsanmarkning.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Långivare Bet.anmärk.Bäst SMS-lånNyheter