Låna med Betalningsanmärkning - Allt om lån trots betalningsanmärkningarA--0A-EX - EX - U2-0

Vad är en betalningsanmärkning?

Vad är en betalningsanmärkning?

En betalningsanmärkning är en stark signal om ett en person inte klarat av att betala sina lån eller skulder i tid. Den som har fått en betalningsanmärkning eller har flera betalningsanmärkningar får problem att ta bra lån, få hyreskontrakt på en hyreslägenhet, skaffa ett telefonabonnemang eller få ett bankkort med kredit.

Det finns också arbetsgivare som kontrollerar ifall personen har ekonomiska problem vilket kan leda till en nekad anställning.

H-EX - EX - U2-1

Hur får jag reda på om någon har en betalningsanmärkning?

Hur får jag reda på om någon har en betalningsanmärkning?

Det är kreditupplysningsföretagen som registrerar uppgifter gällande personers kreditvärdighet. Kreditupplysningsföretagen, t.ex. Upplysningscentralen (UC), CreditSafe och Soliditet, samlar på sig information från fler källor varav Kronofogden är en.

Genom att kontakta något kreditupplysningsföretag kan du få reda på personers och företags ekonomiska status.

Hur länge finns betalningsanmärkningen kvar?

För fysiska personer sparar kreditupplysningsföretagen information och betalningsanmärkningar i 3 år.

För juridiska personer (företag) sparas information om betalningsanmärkningar i 5 år.

J-EX - EX - U2-2

Summor att låna med Betalningsanmärkning

Nedan hittar du alla belopp som du kan ta lån på ifall du tidigare fått en betalningsanmärkning. Det gäller dock att du är skuldfri hos kronofogden nu för att beviljas ett nytt lån.

I-EX - EX - U2-3

Längd på lånen

Här kan du se marknadens alla lån för på lånetider från 15 dagar upp till 3 månader som du kan ansöka om. Det finns längre återbetalningstider på sms-lån men dessa ska du undvika eftersom de är mycket dyra. När du trycker på någon av knapparna kommer du direkt till Sveriges bästa sms-lån för beloppet.

Låna med Betalningsanmärknings långivare

Ifall du klickar på någon av långivarna nedan visas direkt vilka villkor dessa låneföretag har när du med tidigare betalningsanmärkningar tar ett lån hos dem och hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer info om att låna med betalningsanmärkningar

Mer intressant om att ta sms-lån, snabblån, mobillån eller mikrolån trots tidigare betalningsanmärkningar.Meny - Låna med Betalningsanmärkning
Till förstasidan på www.lana-pengar-med-betalningsanmarkning.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Långivare Bet.anmärk.Bäst SMS-lånNyheter