Låna med Betalningsanmärkning - Allt om lån trots betalningsanmärkningarA--0A-EX - EX - U2-0

Ta lån med betalningsanmärkningar

Ta lån med betalningsanmärkningar

Om du tidigare har fått en betalningsanmärkning i samband med att lån som du tagit bör du verkligen fundera på om du har råd att låna pengar igen. Ifall du missat en betalning tidigare är risken stor att du kan missa ytterligare återbetalningar på lån.

Det finns ett antal frågeställningar du ska ställa dig innan du tar ett lån om du har en betalningsanmärkning på dig.

  • Vad ska jag använda pengarna jag lånar till?
  • Behöver jag verkligen köpa den prylen eller kan jag vänta till dessa att jag sparat ihop pengarna och då har jag sparat in hela räntekostnaden?
  • Kan jag vänta med att låna till dessa att min betalningsanmärkning försvunnit ur registren så att villkoren för lånet blir mycket bättre?
  • Behöver jag verkligen varan eller är det ett påhittat behov?
  • Kan jag ta ett billigare lån hos släktingar, vänner eller ett blancolån på banken?
  • Om du inte hittar något bra och billigt lån på grund av den tidigare betalningsanmärkningen är inte ett SMS-lån ett vettigt alternativ.
J-EX - EX - U2-1

Summor att låna med Betalningsanmärkning

Nedan hittar du alla belopp som du kan ta lån på ifall du tidigare fått en betalningsanmärkning. Det gäller dock att du är skuldfri hos kronofogden nu för att beviljas ett nytt lån.

I-EX - EX - U2-2

Längd på lånen

Här kan du se marknadens alla lån för på lånetider från 15 dagar upp till 3 månader som du kan ansöka om. Det finns längre återbetalningstider på sms-lån men dessa ska du undvika eftersom de är mycket dyra. När du trycker på någon av knapparna kommer du direkt till Sveriges bästa sms-lån för beloppet.

I-EX - EX - U2-3

Låna med Betalningsanmärknings långivare

Ifall du klickar på någon av långivarna nedan visas direkt vilka villkor dessa låneföretag har när du med tidigare betalningsanmärkningar tar ett lån hos dem och hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer info om att låna med betalningsanmärkningar

Mer intressant om att ta sms-lån, snabblån, mobillån eller mikrolån trots tidigare betalningsanmärkningar.Meny - Låna med Betalningsanmärkning
Till förstasidan på www.lana-pengar-med-betalningsanmarkning.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Långivare Bet.anmärk.Bäst SMS-lånNyheter