Låna med Betalningsanmärkning - Allt om lån trots betalningsanmärkningarA--0A-EX - EX - U2-0

Att ta ett SMS-lån

Att ta ett SMS-lån

Det finns många SMS-lån som är öppna för den med betalningsanmärkningar. Dock så är detta SMS-lån mycket dyra och du bör försöka undvika SMS-lån, framför allt om du tidigare haft problem att betala tillbaka SMS-lånen och dragit på dig betalningsanmärkningar.

Fundera både en, två och tre gånger innan du tar ett mycket dyrt SMS-lån och undersök om du istället kan hitta något billigare blancolån eller låna pengar på en pantbank.

H-EX - EX - U2-1

SMS-lånens längd och storlek

SMS-lånens längd och storlek

De kortaste SMS-lånen är på 15 dagar och den minsta SMS-lånen börjar på 500 kr. Att låna så lite pengar så kort tid är totalt meningslöst eftersom du kan istället vänta 15 dagar med utgiften och du kan tjäna flera tusen procents ränta.

De flesta som tar SMS-lån tar 1000, 2000 eller 3000 kr och lånar dessa under 20 dagar. Det finns dock dessa SMS-lån eller snabblån som de också kallas som löper på 90 dagar och där du kan låna upp till 10000 kr.

H-EX - EX - U2-2

Summor att låna med Betalningsanmärkning

Nedan hittar du alla belopp som du kan ta lån på ifall du tidigare fått en betalningsanmärkning. Det gäller dock att du är skuldfri hos kronofogden nu för att beviljas ett nytt lån.

I-EX - EX - U2-3

Längd på lånen

Här kan du se marknadens alla lån för på lånetider från 15 dagar upp till 3 månader som du kan ansöka om. Det finns längre återbetalningstider på sms-lån men dessa ska du undvika eftersom de är mycket dyra. När du trycker på någon av knapparna kommer du direkt till Sveriges bästa sms-lån för beloppet.

Låna med Betalningsanmärknings långivare

Ifall du klickar på någon av långivarna nedan visas direkt vilka villkor dessa låneföretag har när du med tidigare betalningsanmärkningar tar ett lån hos dem och hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer info om att låna med betalningsanmärkningar

Mer intressant om att ta sms-lån, snabblån, mobillån eller mikrolån trots tidigare betalningsanmärkningar.Meny - Låna med Betalningsanmärkning
Till förstasidan på www.lana-pengar-med-betalningsanmarkning.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Långivare Bet.anmärk.Bäst SMS-lånNyheter