Låna med Betalningsanmärkning - Allt om lån trots betalningsanmärkningarA--0A-EX - EX - U2-0

Låna från en släkting

Låna från en släkting

Ett alternativt sätt att låna pengar är att låna dem av en släktning. Det kan ofta vara bra att låna av släktingar om du har en betalningsanmärkning eftersom de kan dels kreditbedöma dig på ett personligt sätt men även att lånevillkoren blir mycket bättre än att ta ett SMS-lån eller blancolån.

En sak som är mycket viktigt ifall du lånar av en nära eller avlägsen släktning är att du verkligen är säker på att du kommer kunna betala tillbaka lånet i tid. Om du är det minsta osäker på om du kommer lyckas betala tillbaka lånet ska du inte låna av en släktning. Det är då bättre att återigen fråga dig om du verkligen behöver ta ett lån just nu eller om du kan vänta.

J-EX - EX - U2-1

Summor att låna med Betalningsanmärkning

Nedan hittar du alla belopp som du kan ta lån på ifall du tidigare fått en betalningsanmärkning. Det gäller dock att du är skuldfri hos kronofogden nu för att beviljas ett nytt lån.

I-EX - EX - U2-2

Längd på lånen

Här kan du se marknadens alla lån för på lånetider från 15 dagar upp till 3 månader som du kan ansöka om. Det finns längre återbetalningstider på sms-lån men dessa ska du undvika eftersom de är mycket dyra. När du trycker på någon av knapparna kommer du direkt till Sveriges bästa sms-lån för beloppet.

I-EX - EX - U2-3

Låna med Betalningsanmärknings långivare

Ifall du klickar på någon av långivarna nedan visas direkt vilka villkor dessa låneföretag har när du med tidigare betalningsanmärkningar tar ett lån hos dem och hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer info om att låna med betalningsanmärkningar

Mer intressant om att ta sms-lån, snabblån, mobillån eller mikrolån trots tidigare betalningsanmärkningar.Meny - Låna med Betalningsanmärkning
Till förstasidan på www.lana-pengar-med-betalningsanmarkning.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Långivare Bet.anmärk.Bäst SMS-lånNyheter