Låna med Betalningsanmärkning - Allt om lån trots betalningsanmärkningarA--0A-EX - EX - U2-0

Låna pengar på en pantbank

Låna pengar på en pantbank

På en pantbank kan du låna pengar av dig själv utan risk att få en betalningsanmärkning. Även om du tidigare fått en betalningsanmärkning har du samma lånevillkor på pantbanklen som vilken annan person som helst oberoende inkomst och förmögenhet.

Pantbanken lånar ut så mycket pengar som de anser att den pantsatta varan som du pantsätter som säkerhet är värd.

H-EX - EX - U2-1

Räntan på pantbanken

Räntan på pantbanken varierar till viss del mellan pantbankerna men även utifrån varans värde. Din ränta påverkas inte av dina eventuella betalningsanmärkningar. Normalt ligger räntan på pantbankerna på 31-56 procent.

Varor att pantsätta

Varor att pantsätta

De varor som är lättast att låna på hos en pantbank är:

Om du inte betalar räntan och hämtar ut de pantsatta varorna i tid kommer de säljas på auktion. Ifall din vara inbringar mer pengar på pantauktionen än du fick låna på varan så kommer du få mellanskillnaden.

I-EX - EX - U2-2

Summor att låna med Betalningsanmärkning

Nedan hittar du alla belopp som du kan ta lån på ifall du tidigare fått en betalningsanmärkning. Det gäller dock att du är skuldfri hos kronofogden nu för att beviljas ett nytt lån.

I-EX - EX - U2-3

Längd på lånen

Här kan du se marknadens alla lån för på lånetider från 15 dagar upp till 3 månader som du kan ansöka om. Det finns längre återbetalningstider på sms-lån men dessa ska du undvika eftersom de är mycket dyra. När du trycker på någon av knapparna kommer du direkt till Sveriges bästa sms-lån för beloppet.

Låna med Betalningsanmärknings långivare

Ifall du klickar på någon av långivarna nedan visas direkt vilka villkor dessa låneföretag har när du med tidigare betalningsanmärkningar tar ett lån hos dem och hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer info om att låna med betalningsanmärkningar

Mer intressant om att ta sms-lån, snabblån, mobillån eller mikrolån trots tidigare betalningsanmärkningar.Meny - Låna med Betalningsanmärkning
Till förstasidan på www.lana-pengar-med-betalningsanmarkning.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Långivare Bet.anmärk.Bäst SMS-lånNyheter