Låna med Betalningsanmärkning - Allt om lån trots betalningsanmärkningarA--0A-EX - EX - U2-0

Låna via ett blancolån

Låna via ett blancolån

Blancolån är en typ av lån som inte kräver säkerhet i form av bil, husbil, båt eller hus. Dessa lån är oftare lite dyrare och det finns väldigt få blancolån som är öppna för den som har en betalningsanmärkning.

Även om du inte kan få ta en blancolån på grund av tidigare betalningsanmärkning eller skuld till Kronofogden kan du ändå få att blancolånen ifall någon kan gå i borgen för dig. Detta innebär att borgenären ansvarar för att lånet kommer betalas tillbaka och om inte du kan betala kommer borgenären göra detta.

Det är ofta dumt att ta be en vän eller kompis att gå i borgen eftersom detta kan förstöra er vänskap. Lämpligast är att fråga föräldrarna om de kan tänka sig vara borgenär för till lån vilken gör att du kan få bra lånevillkor trots din betalningsanmärkning.

H-EX - EX - U2-1 Blancolånens storlek

Blancolånens storlek

De flesta blancolånen börjar på belopp från 10000-200000 kr vilket innebär att du inte kan låna småbelopp som blancolån. Lånens återbetalningstid varierar från 3 månader upptill 12 år.

Det finns blancolån att ta på så stora belopp som 400.000 kr men om du haft betalningsanmärkningar tidigare är dock beloppen begränsade till de lägre nivåerna.

J-EX - EX - U2-2

Summor att låna med Betalningsanmärkning

Nedan hittar du alla belopp som du kan ta lån på ifall du tidigare fått en betalningsanmärkning. Det gäller dock att du är skuldfri hos kronofogden nu för att beviljas ett nytt lån.

I-EX - EX - U2-3

Längd på lånen

Här kan du se marknadens alla lån för på lånetider från 15 dagar upp till 3 månader som du kan ansöka om. Det finns längre återbetalningstider på sms-lån men dessa ska du undvika eftersom de är mycket dyra. När du trycker på någon av knapparna kommer du direkt till Sveriges bästa sms-lån för beloppet.

Låna med Betalningsanmärknings långivare

Ifall du klickar på någon av långivarna nedan visas direkt vilka villkor dessa låneföretag har när du med tidigare betalningsanmärkningar tar ett lån hos dem och hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer info om att låna med betalningsanmärkningar

Mer intressant om att ta sms-lån, snabblån, mobillån eller mikrolån trots tidigare betalningsanmärkningar.Meny - Låna med Betalningsanmärkning
Till förstasidan på www.lana-pengar-med-betalningsanmarkning.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Långivare Bet.anmärk.Bäst SMS-lånNyheter