Låna med Betalningsanmärkning - Allt om lån trots betalningsanmärkningarA--0A-EX - EX - U2-0

Lån vid betalningsanmärkning

Lån vid Betalningsanmärkning

Det kan vara svårt att få lån för den som har betalningsanmärkning. Bäst är försöka undvika betalningsanmärkningar när du lånar eftersom dessa betalningsanmärkningarna sitter kvar i 3 år för privatpersoner.

Om du har fått en betalningsanmärkning tidigare kan du fortfarande hitta långivare som lånar ut pengar till dig. Det kommer dock kosta dig mycket mer att låna än om du undvikit de tidigare betalningsanmärkningarna. Den effektiva räntan på de lån som riktar sig mot personer med betalningsanmärkningarna ligger många gånger högre än andra lån och på de dyraste lånen, de så kallade SMS-lånen kan räntan vara flera hundra procent.

H-EX - EX - U2-1

Hur får jag en betalningsanmärkning?

Det är lätt att dra på sig en betalningsanmärkning om man lånar pengar och inte klarar av att betala tillbaka lånet i tid. Långivaren ansöker hos Kronofogden om ett betalningsföreläggande och denna ansökan skickas till dig från Kronofogden. Om detta är riktigt kommer du få en betalningsanmärkning vilken skickas till alla kreditupplysningsföretag och detta gör det besvärligt för dig att ta nya lån hos seriösa långivare.

Ifall du inte kan betala lånet efter att du fått en betalningsanmärkning kommer skulden påföras extra avgifter och gå till ett inkassobolag som får uppgiften att driva in skulden från dig. Detta innebär att du inte bara ha en betalningsanmärkning utan även en skuld i Kronofogdens register vilken kommer göra de i närmaste omöjligt att hitta vettiga lån.

Alternativa lån vid betalningsmärkning

Låna med betalningsanmärkningar

Om du har en eller flera betalningsanmärkningar är det svårt eller omöjligt att de vanligaste och bästa lånen. De som tidigare varit sena eller missat lånebetalningar anses av långivare och kreditföretag som mindre pålitliga och som riskkunder. Därför får du sämre lånevillkor med kortare lånetider och högra ränta.

De alternativa lånen för den som har betalningsanmärkningar som kan vara aktuella är:

  • Låna från en släkting, t.ex. föräldrar eller syskon
  • Låna från en nära vän
  • Ta ett blancolån med en borgenär
  • Låna av dig själv via pantbank
  • Ta ett SMS-lån

Lånealternativen ovan för den som har betalningsanmärkningar är sorterade efter den förväntade räntan du får betala med de billigaste lånen först. För blancolånen får du betala mellan 5-30% ränta, för ett lån på pantbanken betalar du 40-50% ränta och för de dyra SMS-lånen får den som har betalningsanmärkningar betala 100-1000 % ränta.

I-EX - EX - U2-2

Summor att låna med Betalningsanmärkning

Nedan hittar du alla belopp som du kan ta lån på ifall du tidigare fått en betalningsanmärkning. Det gäller dock att du är skuldfri hos kronofogden nu för att beviljas ett nytt lån.

I-EX - EX - U2-3

Längd på lånen

Här kan du se marknadens alla lån för på lånetider från 15 dagar upp till 3 månader som du kan ansöka om. Det finns längre återbetalningstider på sms-lån men dessa ska du undvika eftersom de är mycket dyra. När du trycker på någon av knapparna kommer du direkt till Sveriges bästa sms-lån för beloppet.

Låna med Betalningsanmärknings långivare

Ifall du klickar på någon av långivarna nedan visas direkt vilka villkor dessa låneföretag har när du med tidigare betalningsanmärkningar tar ett lån hos dem och hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer info om att låna med betalningsanmärkningar

Mer intressant om att ta sms-lån, snabblån, mobillån eller mikrolån trots tidigare betalningsanmärkningar.Meny - Låna med Betalningsanmärkning
Till förstasidan på www.lana-pengar-med-betalningsanmarkning.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Långivare Bet.anmärk.Bäst SMS-lånNyheter