Låna pengar med betalningsanmärkning - Mer detaljer gällande om att låna pengar med en betalningsanmärkningViaConto har bäst SMS-lån

Riktigt bra SMS-lån hos Monetti

Hitta ett bra SMS-lån via MeddelandelånAlternativa sätt att låna med betalningsanmärkningar

Alternativa sätt att låna när du vill låna pengar med betalningsanmärkningar

Det finns flera sätt att låna pengar med betalningsanmärkning i ryggen men skillnaden i lånekostnad kan vara väldigt stor. Det bästa du kan göra är att undersöka de olika alternativen innan du tar ett lån så att du verkligen får det bästa tänkbara lånet för dig med betalningsanmärkning.
De lånealternativen du ska undersöka i tur och ordning för att få ett så billigt lån som möjligt trots en betalningsanmärkning är:

Lånealternativ för att Låna Pengar med Betalningsanmärkning
  • Banklån genom att besöka baken och förklara varför hus har en betalningsanmärkning och hur du kommer göra för att undvika få en ny betalningsanmärkning Räntan på banklån varierar från 3-30 %.
  • Blancolån hos någon kreditgivare men ofta kan de vara svårt att få dessa lån om du inte har en borgensman. Räntan på normala blancolån ligger på 6-50 %
  • Pankbanken så att du lånar av dig själv genom att pantsätta något som pantbanken bedömer värdefullt. På pantbanken spelar det ingen roll om du fått betalningsanmärkning tidigare men räntan ligger på omkring 40 %.
  • SMS-lån är alltid ett alternativ att låna pengar med betalningsanmärkningar men SMS-lånen är dyra, mellan 100-20000 %. SMS-lånen är ofta korta, mellan 15-90 dagar.